BEN JIJ UIT HET JUISTE HOUT GESNEDEN?

Solliciteer direct!

WIL JIJ ECHT VAKWERK MAKEN?

Wij hebben liefde voor het vak en oog voor de schoonheid van het ambacht. Samen werken wij aan renovaties, verbouwingen en transformaties; wij geven aandacht aan wat mooi is en moet blijven. Ben jij uit het juiste hout gesneden? Solliciteer dan nu snel op de vacature Timmerman.

WAAROM WERKEN BIJ RENOMEER?

Bij Renomeer maak je écht vakwerk. Hier kun je nog echt timmerwerk maken. Wij hebben respect voor de mensen met wie wij werken en de materialen waarmee wij werken. Onze bouwmaterialen zijn duurzaam, eerlijk en innovatief. Met gedreven en enthousiaste collega’s werk je aan afwisselende projecten in Gouda en omgeving.

Bekijk hier onze openstaande vacatures:

Allround Timmerman

Gouda

Renomeer biedt een totaalpakket voor renovaties, verbouwingen en transformaties in Gouda en omgeving. Wij zorgen voor een soepel en transparant bouwproces met een kwalitatief hoogstaand resultaat. Renomeer groeit hard en is daarom doorlopend opzoek naar allround timmermannen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als allround timmerman bij Renomeer ga je aan het werk bij interessante en afwisselende bouwprojecten. Van interieurtimmerwerk op maat, een zolder isoleren in de Goudse historische binnenstad of een villaverbouwing…  geen werkdag is hetzelfde bij Renomeer! Met een bus van Renomeer vol professioneel gereedschap rijd je naar projecten in Gouda en omgeving.

Wie zoeken wij?

Allereerst ben jij een enthousiaste allround timmerman die graag verantwoordelijkheid neemt. Je bent gemotiveerd en staat altijd voor je collega’s klaar. Daarnaast heb jij aantoonbare ervaring in het timmer vak. Een vakopleiding is een pre. Ten slotte ben je in het bezit van een rijbewijs B (rijbewijs E is handig) om zo naar jouw projecten te kunnen rijden.

Wat bieden wij?

  • Goed salaris tussen de €2300 en €3000 (afhankelijk van ervaring);
  • Jaarcontract met uitzicht op vast;
  • Fulltime dienstverband, minimaal 80% ;
  • Bus van de zaak, inclusief gereedschap;
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen;
  • Goede doorgroeimogelijkheden;
  • Gezellig en collegiaal team met korte lijnen;
  • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid als je dat aankunt.

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan als timmerman? Wil je werken in een leuk team met gepassioneerde collega’s? Solliciteer dan direct via dit formulier of mail je CV met motivatiebrief naar info@renomeer.nl

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met André via 06-42299904.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
Solliciteer direct!

Wil jij stage lopen bij Renomeer?

Neem contact op via info@renomeer.nl of 0182-235035.

Bij Renomeer zijn wij altijd opzoek naar gemotiveerde vakmensen.

Voor een (open) sollicitatie, vul hieronder je gegevens in.