DIT IS WAT WE DOEN

Renomeer biedt een totaalpakket voor renovaties, verbouwingen en transformaties. We zorgen voor een soepel en transparant bouwproces met een kwalitatief hoogstaand resultaat dat precies aan uw verwachtingen voldoet.

Onze diensten zijn erg breed. Bij ons vindt u de expertise en ervaring die nodig zijn om complexe verbouwingen te begeleiden, en de flexibiliteit om onderhoudswerk binnen uw gewenste planning uit te kunnen voeren.

RENOVEREN

Een woning kan meegroeien met de tijd. Ook aan oudere woningen kunnen hoge eisen worden gesteld m.b.t. comfort, duurzaamheid, veiligheid en esthetiek. Of het nu gaat om de herbestemming van een bedrijfspand, de verbetering van een tussenwoning of de update van een elektrische installatie; we streven steeds naar de synthese van authenticiteit en innovatie.
De mogelijkheden voor de renovatie van uw woning of bedrijfspand zijn talloos. Graag voorzien we u van een gedegen advies. Voor het gehele proces, van ontwerp tot realisatie, kan Renomeer u met een vakbekwaam team ten dienst staan.

Renoveren

VERBOUWEN

Meer ruimte op zolder; een grotere woonkamer; een nieuwe indeling. Vaak kunnen enkele aanpassingen een grote verbetering van uw woongenot betekenen. U kunt bij ons terecht voor een vakkundig en duidelijk advies. En ook als u een ingrijpende verbouwing overweegt, bent u bij ons aan het juiste adres. We realiseren uw wensen met een minimum aan overlast en op een manier die bij u past.

Verbouwen

TRANSFORMEREN

Soms vraagt een woning een volledige transformatie. Zo kan een eenvoudig en goedkoop ontwerp uit de jaren ’60 worden doorontwikkeld tot een modern en hoogwaardig gebouw. En een oude school kan de basis dienen voor een woning met veel karakter. Het casco wordt gebruikt om iets geheel nieuws te creëren. Door slim gebruik te maken van de bestaande constructie en de modernste isolatie- en installatietechnieken toe te passen worden zowel milieu als portemonnee gespaard.
In nauwe samenwerking met onze architecten creëren we zo nieuwe kansen voor uw ouder vastgoed .

Transformeren