OVER ONS

Renomeer renoveert, verbouwt en transformeert.
Met een gedreven team van enthousiaste specialisten realiseren we de projecten die passen bij onze visie.
We zien ons werk in het bijzonder als een kans om te leven zoals het is bedoeld.

Daarom hebben we aandacht voor wat mooi is en moet blijven. We vinden het verhaal achter zowel het gebouw als de gebruiker belangrijk. Daarnaast zoeken we het beste voor onze klanten en de mensen die het maken.
Hieruit volgt dat onze bouwmaterialen duurzaam zijn, eerlijk en innovatief. Vandaar dat onze technieken ambachtelijk en bovendien doordacht zijn. Samengevat zijn onze processen slim en radicaal toegesneden op het belang van onze klanten.

Renomeer wordt geleid door André Walhout en Christian Westeneng. Zowel André als Christian zijn sinds het eind van de vorige eeuw in de bouwsector werkzaam. Met hun eigen kwaliteiten en expertise brengen ze hun gedeelde visie in de praktijk.

Christian wordt gekenmerkt door zijn grondige manier van werken. Daarnaast heeft hij een gedegen voorbereiding. Ook heeft hij oog voor het detail en weet hij altijd waarover hij praat.
Hij heeft veel aandacht voor processen, innovaties en bijzondere technieken. Christian werkt vanuit zijn woonplaats Driebergen.

André heeft het vermogen om complexe uitdagingen klein te krijgen.  Zijn improvisatietalent gaat samen met zijn expertise en ervaring. Hij probeert altijd het beste in de medewerkers naar boven te halen. Daarnaast heeft hij veel aandacht voor het ambacht evenals de esthetische aspecten van het vak. André werkt vanuit zijn woonplaats in Gouda.

Duurzaamheid

Authenticiteit

Betrouwbaarheid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Het is een enorm pluspunt dat Renomeer openstaat voor samenwerking. De communicatie verliep heel soepel. We zijn enorm tevreden over het resultaat.

Hermen

Renomeer werkt met vakmensen waar je goed mee kunt communiceren. Er wordt vooruitgedacht en teruggekoppeld.

Martijn

Wij zijn zeer tevreden. Van de voorbereiding tot en met het aangeven van de vervolgacties en stappen in het werk, werd voortdurend duidelijkheid gegeven naar ons als klant. Dat schept vertrouwen.

Dhr. Verkerk

We zijn heel erg tevreden over het resultaat maar zeker ook over het bouwproces. De communicatie verliep heel goed en de timmermannen werkten netjes. Er werden duurzame keuzes gemaakt en alles werd in het werk gesteld om tot een prachtig resultaat te komen.

Marije

Vanaf onze eerste ideeën hebben we Renomeer betrokken bij het realiseren van onze plannen. Onder andere dankzij de uitgebreide begroting van Renomeer hebben we de financiering kunnen regelen. Ook vinden we dat de jaren 30 details prachtig verwerkt zijn door Renomeer.

Dick