Voor iedere toepassing een houtsoort

We werken graag met de beste materialen om mooie dingen te maken. Daarvoor is hout een goede keuze!
Hout is veilig, sterk, goed te bewerken en onderhouden en duurzaam. Zoveel houtsoorten en voor iedere toepassing een keuze.
We verbouwen en renoveren vaak oudere woningen. Met hout kun je mooi aansluiten bij originele details van de woning. Het ambachtelijk vakwerk is een van onze sterke kanten. Graag brengen we in een oudere verbouwde woning de originele elementen terug. Denk bijvoorbeeld aan een kamer-en-suite of ander interieurtimmerwerk. Dat vinden we erg mooi om te doen.

Uitstraling met een duurzame houtsoort

Door een (gedateerde) woning met Red Cedarhout te betimmeren geven we een frisse uitstraling.
Red Cedar is een stabiele houtsoort die voor zowel binnen- als buiten goed te bewerken is, met een heel lange levensduur. Een duurzame keuze voor bijvoorbeeld het gebruik van dakbetimmering, gevelbekleding, boeiboorden en schuren.

Door te kiezen voor FSC en PEFC gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen, kunnen we bijdragen aan het tegengaan van ontbossing en klimaatverandering.

Kies voor hout, red het woud!

Wij denken graag mee met onze klanten

Meedenken gaat uitstekend bij het gebruik van hout, want kun je alle kanten op: (historische) details, profilering etc., bijna alles is mogelijk. Ook als de kozijnen al geplaatst zijn en in gebruik, kunnen aanpassingen nog gedaan worden. Daarnaast kunnen houten producten vaak zonder meerprijs in alle gewenste kleuren worden geleverd. Maatwerk voor iedere klant!

Wat kunnen we voor u betekenen?