Revitalisatie Pauluskerk

  • Werkzaamheden: Allereerst is een goede basis gecreëerd door het uitvoeren van funderingsherstel aan de constructieve vloer van de centrale ontvangsthal. In deze vloer zijn inpandig 10 stalen buispalen geheid om zo het zakken van deze vloer te ondervangen.
    Een aantal delen van de kerk is verduurzaamd door daken en gevels te isoleren. De indeling is op strategische locaties aangepast zodat er ruimte is ontstaan voor de nieuw gerealiseerde toiletgroepen. Vervolgens zijn ook de keuken en consistorie met nieuwe vloeren, wanden en plafonds weer in een eigentijds jasje gestoken. De hallen zijn voorzien van nieuw interieurbouwtimmerwerk waardoor ze niet alleen een frisse look hebben gekregen maar ook een garderobe is ontstaan. Gelijktijdig zijn waar nodig de installaties vernieuwd en zorgt een nieuw brandmeldsysteem ervoor dat weer aan de laatste eisen wordt voldaan.

  • Ervaring klant: Vanaf het begin was de communicatie open en duidelijk. Tijdens de verbouwing iedere week 1 uur om voortgang en vraagstukken te bespreken en te besluiten.
    Ook de directe (app) communicatie met de voorman was prettig. We hadden wel een uitdaging met de kastenbouw om deze op tijd klaar te krijgen, maar de vloer in de ontvangsthal was weer snel geregeld.
    Het resultaat is prachtig en we zijn daar superblij mee. Renomeer bedankt voor dit mooie resultaat en de goede samenwerking.
Ook door ons laten revitaliseren?

Andere projecten