Renovatie en uitbouw jaren 30 woning

  • Architect/ ontwerper: Ruben Verweij

  • WerkzaamhedenDeze twee-onder-een kap woning is intern volledig gerenoveerd en naar de achter- en zijkant uitgebreid met behoud van het authentieke karakter. De installaties zijn geheel vernieuwd en de isolatie is verbeterd. 

  • Bijzonder: Het interieurtimmerwerk, de trapbalusters, meterkast en kamer-en-suite sluiten volledig aan bij het karakter van de woning.

  • Ervaringen klant: “Voor het in vervulling laten gaan van onze woonwens wisten we al dat een grote rol weggelegd was voor een aannemer. De jaren 30 woning in Gouda was gevonden, maar er moest nog een fikse verbouwing gedaan worden om het helemaal aan te passen aan onze woonwensen.

    Vanaf onze eerste ideeën hebben we Renomeer betrokken bij het realiseren van onze plannen. Onder andere dankzij de uitgebreide begroting van Renomeer hebben we de financiering kunnen regelen. Ook vinden we dat de jaren 30 details prachtig verwerkt zijn door Renomeer.
    In het proces van renovatie waren dagelijks nog veel keuzemomenten waarin we betrokken werden. De beloofde samenwerking kwam daarin tot uiting en daarmee werd het steeds meer naar onze zin, zonder dat we ons budget overschreden hebben.

    Ik raad Renomeer van harte aan. In het bijzonder voor een renovatie van een jaren 30 woning!”

Ook uw jaren 30 woning laten renoveren?

Andere projecten