Zomergroet van Renomeer

Het is alweer een tijdje geleden, dus graag wilden we weer eens wat van ons laten horen. We hebben ondertussen niet stilgezeten; er is veel werk verzet en ons bedrijf is volop in ontwikkeling.

Klik hier voor een indruk van de nieuwe projecten

Groei in werk

De economische groei in de (utiliteits-)bouw zet ook dit jaar door, naar verwachting 4,5 procent. Nederland is volop in ontwikkeling voor wat betreft de verduurzaming en renovatie van bestaande woningen. Graag dragen wij daar een steentje aan bij.
De economische crisis heeft Renomeer nooit echt dwarsgezeten, maar nu is het wel duidelijk dat deze echt achter de rug is.
We zijn erg blij met het vele werk dat we kunnen verzetten. Soms is het een uitdaging om op korte termijn onze diensten in te kunnen zetten voor nieuwe klanten, maar we proberen steeds vooral de mogelijkheden te zoeken.

Nieuw personeel

We blijven bouwen aan de kwaliteit en de capaciteit van ons bedrijf. We hebben daarom weer nieuwe personeelsleden in dienst genomen met een lange staat van dienst. Ze brengen een schat aan ervaring mee en kunnen veel voor onze klanten betekenen.

Ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid

Wij waren er al van overtuigd, maar het is duidelijk dat nu ook de overheid prioriteit wil geven aan de energietransitie. Nederland moet van het gas af en dat vraagt om een slimme en integrale aanpak van de renovatie.
Het bestaande vastgoed is van grote waarde en verdient het om naar de eisen van nu en de toekomst te worden aangepast.
Graag zetten we onze expertise op het gebied van isolatie en energievoorziening in voor onze klanten. Laat het ons weten als je hierover een vraag hebt; graag denken we met je mee!

Binnenkort begint de periode van bouwvakantie.
Ons kantoor zal een aantal weken niet (of minder) bereikbaar zijn, namelijk de weken 31 tot en met 33 (tussen maandag 30 juli en vrijdag 17 augustus)
Vanaf maandag 20 augustus staan wij weer tot uw beschikking en zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar.