Per 1 april heeft onze secretaresse een nieuwe baan. We stelden haar een paar vragen over haar tijd bij Renomeer en over wat haar aanspreekt in haar nieuwe werk.


Ik ga per april in dienst bij Zorgpartners Gouda, locatie de Ronssehof. Een specialistisch geriatrisch revalidatiecentrum die ook verpleeghuiszorg biedt voor mensen met dementie en verzorgingshuiszorg.
Kort gezegd houdt voedingsassistent op de afdeling waar ik ga werken in, het verstrekken en serveren van voeding aan cliënten en ondersteunen bij het eten en drinken. Maar daarbij ook het bevorderen van hun leefklimaat en omgaan met slikproblematiek.
Rondom het welzijn van de cliënten: signalering en registratie van bijzonderheden.

In oktober 2016 startte ik bij Renomeer op kantoor.
Ik heb Renomeer steeds meer zien groeien in de loop der jaren, qua personeel, werkplek, maar ook qua professionaliteit in de bedrijfsvoering.
Wat een gave dingen hebben we gedaan met elkaar. Ik denk aan puzzels oplossen in een melkput, op de tandem door het bos en zelfs een ware vlucht per helikopter.
Nog veel meer dingen heb ik gewaardeerd als werknemer, maar waar ik vooral heel enthousiast over was en ben is de overtuiging van André en Christian in hun leidinggeven. Het beste met je personeel willen, eenieder zien zoals hij of zij is met mooie en minder mooie eigenschappen en het consequent willen stimuleren dat iedere werknemer het beste uit zichzelf kan halen op de juiste momenten. Iedereen bij Renomeer heeft de kans te groeien op eigen tempo en neemt zijn of haar unieke plekje in.
Ik ben er van overtuigd dat je dat ook terug kunt zien in ons product.
Ik zeg ons, maar binnenkort ben ik geen onderdeel meer van team Renomeer.
Ik zal de contacten zeker missen.
Vooral de contacten met collega’s.
Dat is eerlijk gezegd altijd mijn motivatie geweest om lekker te kunnen werken.
Daarnaast ga ik de oplevermomenten missen. Niet dat ik daar zelf groot onderdeel van uitmaakte, maar achter de schermen krijg je veel mee. Zo gaaf om van A tot Z dichtbij het vuur te kunnen zitten en uiteindelijk de projectleider op pad te kunnen sturen met een relatiegeschenk om weer een mooi afgerond project op te kunnen leveren.
Ik heb in de tijd bij Renomeer veel kunnen doen en van alles kunnen proeven, maar ben tot de conclusie gekomen dat ik minder achter een scherm wil werken en meer direct met mensen wil werken. Dienstbaar zijn op eerste rij. Voeding heeft mijn hart. Ik ben een mensen-mens. 1 +1 is 2. Ik volg mijn hart en zet de stap naar de zorgsector.
Ik bedank iedereen waar ik mee heb mogen werken, van collega, onderaannemers tot klanten en ik wens mijn opvolgster een hele mooie start en tijd erna in team Renomeer.

In vijfenhalf jaar heeft Lizet enorm veel voor Renomeer betekend. In de administratie ging bijna alles door haar handen. Ongelooflijk hoeveel boekingen ze heeft gedaan. En als secretaresse was ze soms echt niet weg te denken. Ze hield anderen scherp als dat nodig was en toonde grote inzet. Veel dank daarvoor!
Toch is het niet alleen wat ze heeft gedaan, maar vooral wie ze is, waarvoor wij zoveel waardering hebben. Geëngageerd, spontaan, soms lekker clumsy; Lizet is een mooi mens, waaraan je merkt dat respect en liefde voor anderen haar doen en laten heeft gevormd. Ook daarin heeft Lizet bijgedragen aan de ontwikkeling van Renomeer.
We zullen haar missen, natuurlijk, maar vooral vinden we het erg mooi dat ze haar hart volgt en gaat zorgen voor andere mensen. Want inderdaad, dat past echt goed bij haar. We wensen Lizet veel zegen en geluk!

Contact